Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polsat oszukuje? xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że temat dziwny... xD

Od 3 miesięcy ( od 3 okresów rozliczeniowych ) mam usługę POWER LTE 20GB + 5GB "Więcej danych z telewizją w Cyfrowym Polsacie".

Problem w tym, że te 5GB od 2 miesięcy nie działa, pomimo tego że moja matka dzwoniła tam miesiąc temu, powiedzieli jej, że ten pakiet działa, i żeby wyjęła, włożyła kartę do modemu...

W tym miesiącu mam to samo, przekroczyłem 20GB POWER LTE i prędkość transmisji została mi obniżona do 32kb/s (no chyba że jestem w lte, ale wbić się do LTE i utrzymać graniczy czasami z cudem...)

Teraz nie wiem, jest sens żebym zadzwonił do nich i się pytał, czy co byście poradzili?

Btw. Ojciec, przedłużył z nimi umowę w grudniu ( wziął mi ten power lte... nie wiem po co... :O) Przyslali umowe po miesiącu ( BEKA...) Matka wyslała im rezygnację z tego jakoś na początku lutego, i do tego

czasu nic nie zostało poruszone w tym temacie, a i jeszcze jedno, moge tylko jednorazowo, użyć usługi Limit extra ( nie wiem czy dokładnie tak to się nazywało..)

Troche bezsens, bo tak to bym po prostu doładowywał sobie te 3GB ileś tam razy i ok, ale nawet tego nie moge..

Jakies porady? Ktoś się kiedyś z czymś takim spotkał ?

@Edit

Nie ważne, okazało się, że tych 5GB nie ma od 2 miesięcy ( mimo że miesiąc temu koleś zapewniał że to jest aktywne.. banda kretynów..)

Im done, mod zamknij, usuń czy co tam wolisz.. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...